ZET @ work

Maak kennis met ons team

We zijn met tien personen samen één sterk team. We hebben drie ploegen schrijnwerkers op de werf. Daarnaast is er een geoliede schrijnwerkerij voor het aanleveren van de nodige geprefabriceerde elementen voor onze buitenploegen en het maken van het maatwerk. Tot slot is er onze binnendienst die de administratie, prospectie, calculatie en klantencontacten verzorgt. Onze vakmannen hebben samen 157 jaar specifieke ervaring in wat wij doen.

Rob
Houtbewerker
Timmerwerk
Schrijnwerk
Schrijnwerk op maat

Waarmee kunnen we je helpen?

ZET staat voor zuinig, ecologisch en toekomstgericht bouwen. Bij ons staat energiebewust bouwen centraal. Wij volgen de normen op de voet en zoeken steeds naar de meest duurzame oplossing zonder uw comfort uit het oog te verliezen.

Wij staan voor een persoonlijke aanpak. Kleine of grote werken, wij blijven steeds uw aanspreekpunt. Door onze kennis van de sector kennen wij in elk vakgebied betrouwbare partners, zodat wij een verbouwing als totaalpakket kunnen aanbieden. Zo kan u zich richten op de zaken die voor u echt belangrijk zijn, zoals materiaalkeuze van zichtbare elementen, indeling, inrichting ...

 

Houtskeletbouw

Houtskeletbouw

Wie snel, duurzaam en betaalbaar wil bouwen zonder aan kwaliteit in te boeten, kiest voor houtskeletbouw.

Buitenschrijnwerk

Buitenschrijnwerk

Houten buitenschrijnwerk maakt uw woning áf. Strak of landelijk, hout biedt onbeperkte mogelijkheden.

Dakwerken

Daktimmer & dakwerken

Het dak is de 'muts' van de woning. Een goed geïsoleerd dak helpt warmteverlies te vermijden, want de meeste warmte in huis ontsnapt via … het dak!

Houten bijgebouwen

Houten bijgebouwen

Een houten bijgebouw straalt charme uit. Het is er gezellig vertoeven in zomer en winter.