Onze filosofie

Energiebewust bouwen wordt de norm. Niet alleen legt de overheid alsmaar strengere verplichtingen op, wij hebben ook zelf de verantwoordelijkheid om zorgvuldig om te springen met onze omgeving.

Wie energiebewust bouwt, hoeft nochtans niet aan comfort in te boeten. Ecologisch denken kan hand in hand gaan met comfort en levenskwaliteit.

Dat vraagt om een doordachte aanpak, waarbij over de grenzen van de verschillende bouwfasen heen gekeken wordt. Een integrale benadering is nodig om uw investering te doen lonen, vanaf vandaag tot ver in de toekomst.

Wij hanteren daarom steeds volgende vuistregels.

  • Duurzame oplossingen
  • Op maat van uw budget
  • Zin voor afwerking
  • Persoonlijke aanpak
  • Integrale benadering

Labels en erkenningen

Wij maken er werk van om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en inzichten op vlak van duurzaam bouwen. Hiertoe scholen we ons voortdurend bij. Wij zijn ook trotse eigenaar van het kwaliteitslabel 'Energiebewuste aannemer', uitgereikt door Bouwunie.

 

Energie­bewuste aannemer

Dit label wordt uitgereikt door Bouwunie en gecontroleerd door een erkend extern keuringsorganisme. Aannemers met dit label doorliepen de opleidingscyclus Energiebewuste Aannemer én zijn geslaagd in het examen. Het opleidings-programma bestaat uit diverse modules die bouwbedrijven inzicht geven in de principes en aandachtspunten van energiezuinig bouwen in zijn vele facetten. Meer informatie vind je op de website van Bouwunie

Energiebewuste aannemer
Energiebewuste aannemer

Erkend ISO.finish plaatser

Isofinish® is een isolatie- en afwerkingsconcept voor buitengevels. Dankzij de heel dunne isolatieplaten en regelbare gevelschroeven zorgt Isofinish® voor een kwalitatief, doorlopend isolatieschild, dat geschikt is voor nieuwbouw én renovatie. Meer informatie vind je op de website van ISO.finish